inyofaces

Laddad!

Kategori: Allmänt

Greetings.
Jag är så så så taggad, laddad, nervös inför konserten imorgon! shit shit shit aaah! Okej lugn nu haha...Kanske borde packa klart förresten...Nej men det skall bli sjukt najs samt med lite mys middag med my bff Jennifer som även skall dit.

Idag har man inte gjort så mycket egentligen förutom varit på jobbet och slitit? Ja det har inte min kära sambo gjort iaf då han har tagit hela veckan ledigt. Skönt frågetecken. Sen har man kommit hem och varit på 1 timmes promenad med älsk som blev typ 20 min lång!? haha vi var sjukt otaggade och det var jäkligt kallt så vi ångrade oss, men det får man göra ibland. Det blev middag och packning när vi kom hem, sen har man pratat med syrran, pappa och mormor o småplanerat om vilken dag vi ska träffas, blev lite prat med Jennifer ang imorgon the big day!! Och även Therese vilket var jävligt kul för hon är ju som mig: funny as fuck! haha

Men vi hörs efter helgen, kanske bjuder på en bild eller två!

Like Mr. Bublé says: You're nobody till somebody loves you!

Xoxo. Kaisa.

little things...

Kategori: Allmänt

Tja hej! Imorgon är det Fredag, alltid nice med lite helg eller? Dock har vi inget speciellt planerat, förutom att städa och tvätta kläder. Mys! ;o

(åhhh ilskan som uppstår när helt annan musik och gnäll börjar från ingenstans!?! Hjälper inte heller att man har typ högsta volym i hörlurarna. Stooopid reklam! lackaaarrrr)

Vi skall iaf till Stockholm på onsdag för att gå på Michael Bublés konsert (OMG!) och ska vi ju såklart träffa vännerna och familjen också!
Det blir min första konsert någonsin, dessutom är det i Globen där jag aldrig varit heller konstigt nog! har ju fan bott i Stockholm all my life! haha aja whatevzz! Det ska iallafall bli Awesome!!


Vi sätter punkt där tycker jag. Lite finare lite bättre.

Forever yours. Kaisa

First time...

Kategori: Allmänt

...blogging! AMAGAD. Vi har blivit dragna in i blogg-världen, men vafan why not give it a try, vi kanske kommer KICK ASS?!

Anyway, bloggen kommer inte bara att handla om en person, utan 2! Nämligen mig själv, Kaisa, och min sambo Filip. In swenglish!

SO GET READYY MO*AFUCKAAS! 

/K,F 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt