inyofaces

måndagar...

Kategori: Allmänt

Whats uuup? Då var ytterligare en måndag avklarad, fyfan vad jag har varit trött på jobbet idag, helt sjukt! Idag går jag och lägger mig i tid tycker jag!
Bilden jag la upp senast på mig var ifrån Lördags, det syns inte på bilden men där hade jag lite grönt kvar i håret. Så i söndags färgade Filips mamma håret och klippte topparna! Det blev jättefint! Bjuder på en bild next time!

Min älskling skall flyga till Kastrup imorgon, han ska på ett möte som jobbet har anordnat. Han ska sova på hotell över en natt så det blir skönt att han inte är borta alltför länge! ^^
Men jag kommer nog inte ha så tråkigt då jag hoppas att Li och Therese kommer förbi på en liten tjejkväll så här under veckan! Mysigt! :D

Måste säga att det går lite segt med träningen för mig, men jag tänker på vad jag äter iaf, jag väger mig en gång i veckan och jag tror faktiskt att jag har gått ner ytterligare 1kg bara pga det så det känns bra ändå. Vi tog ett kvällspass efter middan så det kändes jättebra och svettigt blev det! woho sånt gillar vi!

Dags att säga godnatt för min del.
Kram Kaisa.

grattis alla mammor

Kategori: Allmänt


Idag ska jag färga håret igen för att jag har fortfarande gröna nyanser i håret, wish me luck att det försvinner nu!!

Det är mors dag och vi ska till Filips föräldrar och färga mitt hår och käka lite middag :)
Åh! Det är så fint väder ute, knappt inga moln jag vill sola (och egentligen bada) men det blåser kallt! Så sjukt irriterande.


Det var ett jävla tjat om Eurovision och Loreen överallt! Couldn't care LESS!

Ha en fin Söndag. Kaisa.

Dopp

Kategori: Allmänt

Hejjjj! Missed me? I know you did! ...Didn't you?
Jag har iaf BADAT FÖR FÖRSTA GÅNGEN i år! Ni kanske tycker det är tidigt eller kanske sent? Men JAG tycker att det var jävligt modigt och KALLT. Det har ju blivit så attans varmt nu så vi fick flipp i söndags och åkte med bilen till Tofta, the place to be.

En bild i söndags på Tofta

Solade dock ett bra tag innan vi bestämde oss att gå "till slutet av marken" man måste ju vara het innan så det känns att man svalkar sig, am i right? SÅ det roliga var att man hann typ bli frusen innan man doppade tårna i vattnet.. Aja long story short, vi badade i havet. Awesome...

I lördags såg vi på hockey Finland mot Ryssland, och vi förlorade BIG TIME! med typ 1-6 om ja kommer ihåg rätt? Men Sverige kom inte ens med i kvartsfinal så det kändes ändå bättre att förlora EFTER SVERIGE! ;)

Bild tagen med Instagram, Jag och Li lördags

Li kom över senare och vi hade det supertrevligt, när vi väl skulle dra ut så vart vi alldeles för trötta(fulla?) så vi skippade det. hihi.

Ikväll har jag spelat på Filips Kanal på Youtube! Klicka här för att se!

Det var allt, jag är trött och det är sent.

Puss på er. Kaisa.

As we speak...

Kategori: Allmänt

Tjena!
Idag är det så sjukt lugnt i växeln pga att det är klämdag och många har stängt...

Vi var ju hemma hos Therese och Fredrik och åt middag i onsdags, efter det drog jag och therese en spontanare och färgade mitt hår!? WTF, sist jag färgade håret var i typ sexan...

Och det blev inte riktigt som jag ville...


Färgen heter "Mycket ljus klarbrun"

Det resulterade allt mellan mörkblont, grönt, grått och brunt!


Men eftersom jag är så jävla GRYM så köpte jag en ny färg och hoppades på att den grågröna färgen skulle försvinna genom att de samtidigt blev lite mörkare...



Färgen heter "klarbrun"

Är rätt nöjd med denna färgen men det ser ut som att det finns lite gröna skiftningar kvar, men jag får låta det va nu ett tag o känna efter, annars får vi köra en brun färg igen med lite rött i, det borde göra susen.

Ha nu en grym helg allesammans!

Kaisa.

små söta drömmar

Kategori: Allmänt

Tjabba! Allt bra här, jarå! Som vanligt sitter jag o älskling med hockey på tvn i bakgrunden och varsin dator såhär vid kvällskvisten, helt osociala men söta?! haha punkt punkt punkt
Helgen har varit hur mysig som helst, i fredags var det ju som sagt Filips o Antons födelsedag då bjöds det på goda hemmagjorda hamburgare och öl! Efter fick vi skjuts hem och då fortsatte "festen" då bestämde vi oss att poppa kära Pol, som var hur fucking god som helst!

Bild från fredags, tagen med Instagram. Heter kaisakiv.
Jag brukar inte gilla champagne smaken (menar då alltså den väldigt torra smaken som även kan finnas i vitt vin). Senast jag drack Pol var på Nyår och då uppfattade jag inte alls hur det smakade då jag hade druckit så mycket innan HEHE.
Imorgon skall vi till våra kära bondevänner och hälsa på, de har fått hur många lammungar som helst! typ 23st since i last checked?! säkert fler nu haha.. Så det ska bli jättemysigt!
Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen då jag ska vakna innan tuppen börjar kl 0700 imorgonbitti.
Hörs när vi hörs! Hejdå! Kaisa.

Ingen vanlig dag

Kategori: Allmänt



STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!!!

Ikväll ska vi fira Filips 22a födelsedag och även hans lillebror som fyller 9, gonna be superfun!
Filips favvo champagne blev till present som han fick öppna vid frukosten imorse, här kommer lite bilder på vad mer han fick av mig...


 
Final Fantasy

Diablo 3 Collectors Edition

Timbuktu på Wisby Strand
 
...Och lite Pol Roger!

Önskar er en trevlig helg, för det kommer jag ha!

Hörs senare! Kaisa.

aj...

Kategori: Allmänt

shit pommfritt trodde inte jag hade så lite kvar på kontot! Damn! vad har jag gjort liksom? Räknade alla matkostnader sen jag fick min lön, och det är fan inte billigt med mat alltså. Ifs så köper jag och min kära sambo inte ICA Basic och Eldorado mat haha men ändå?! sinnes!.............
Jag VÄRLDENS träningsvärk från igår då jag och Li körde Bodypump! Fy helvete säger jag, var inte så farligt imorse men under dagen kändes det som att det blev bara värre och värre varje gång man reste sig från stolen! ÅH! och NU kan jag knappt gå! shit jag kommer inte klara morgondagen....haha men det sägs att man ska träna bort träningsvärken för det var ju så värken kom till!? Så får väl göra det imorgon på Functional Moves, det är balans, uthållighet o lite styrka, jag hoppas att det är bättre än förra gången då det var typ pensionärs-pass kändes det som.
Jag försov mig imorse så i gotta go to BED nu på en gång!
Hejdå.
Kaisa.

so good...

Kategori: Allmänt

fix it

Kategori: Allmänt

"Älä vaahtoile!?" brukade min pappa säga när jag var liten till mig om jag var jobbig eller blev arg över nånting, om man översätter det direkt så blir det skumma inte... vilket i princip menas typ settle down, lugna ner dig. Det får bli dagens citat då jag har varit nära att flippa totalt. Ibland har jag sånna dagar då allting bara bubblar över och jag bryter ihop och behöver prata ut eller ibland bara va tyst, det är jag bra på.

Helgen har man hunnit göra mycket vilket inte händer så ofta? fredagen var rätt lugn men i lördags var vi först på en födelsedags-brunch hos Filips kusin som fyllde 18, direkt efter det åkte vi till Tofta Möbel och valde ut utemöbler till vår balkong som Filip skall få i födelsedagspresent nu på fredag från sina föräldrar... Efter det tog vi en snabb titt hos Filips mammas frieserhäst, hon var jätte fin, men jag har aldrig varit förtjust i hästar tycker att dom är stora, envisa och opålitliga. Därefter fick vi en rundtur på Kastanjegården där det finns stugor och hus för uthyrning, jätte fint nybyggt ställe verkligen, hade inte suttit fel att bo där naj! Sen på kvällen så satt vi på Högklint och åt grillat, det va sjukt gott!

Börjar äntligen bli mer och mer sommarkänslor, I love it.

Vi nöjer oss såhär tycker jag, vi hörs!

Pöss. Kaisa.

old n cold

Kategori: Allmänt

Vad ska man hitta på under helgen då? Är ju trots allt fredagkväll snart..hmm det hinner jag fundera på, har ca 1,5 timmar kvar på jobbet sen blir det hemgång! Hoppas älskling har hunnit börja med maten känner att jag börjar bli lite smått hungrig... efter maten blir det ju ut och springa som gäller! yay

Undrar vad man kan göra mer än att festa och äta skräpmat och annat GOTT under en helg? kunde inte komma på så mycket förutom att bowla, spela biljard eller grilla nåt gott, finns inte så himla mycket att välja på här i visby ändå men ähh jag funderar på biljard, de låter mysigt.
Aja annars blir det väl mys framför tvn eller vid datorn vilket är inte helt fel det heller? Nån gång under helgen skall vi slänga ut granen som ligger fortfarande på balkongen och ser ful ut, jag vet, det har gått 5 månader!? Men nu finns ju inte så mycket plats över att sola så nu ska granjäveln bort! Hejdå julen och hej sommaren.

Hoppas ni får en trevlig helg!

XOXO. Kaisa.

And so on...

Kategori: Allmänt

Hello!
Hoppas allt är bra med er! Det var ju ett tag sen jag var här sist...
Michael Bublé och hans orkester på Globen var ju hur grymma som helst, vilken upplevelse! Måste ju bara älska hans musik! Utseendet är det inget fel på heller ;) Och sjunga gjorde han inte bara, som kanske vissa andra gör, utan drog skämt och gjorde hela showen väldigt personligt, presenterade sitt storband var och en osv
För övrigt var helgen i Sthlm väldigt mysig men som vanligt mycket att göra, sova här och där sen släpa väskor till nästa place, sen ska man hinna festa däremellan också! ojoj...

Vad mer? Valborg har ju precis varit och då var vi hos Therese och Fredrik i Sproge och åt god mat, spelade sällskapsspel och drack vin. Gott de'! Kul att vi hittat ett sånt roligt par och hänga med. Och lika trevligt var det som förra gången om inte trevligare?!

Nu är det ju Maj vilket innebär en träningsmånad för mig och älskling såhär innan sommaren:
Innan jobbet försöka ta morgonpromenader och efter jobbet träna elr köra kondition minst 40min
Varje måltid skall vara 1 portion och inte mer, med mycket sallad.
Inte dricka alkohol
Inte äta skräpmat såsom hämtmat, godis, chips etc
Dricka mycket vatten under dagen
Borde ju hända nånting eller vad tycker ni?

Vi säger adjö denna gång. 
Puss. Kaisa.