inyofaces

Hit och dit

Kategori:

God kväll mina kära pormaskar! Ligger i sängen as we speak!
Jag vet inte riktigt varför eller hur jag har börjat använda utropstecken istället för kommatecken eller punkt, har ni märkt det?
Har tänkt att jag skulle börja använda läppstift nu ett tag så jag och Li gick till Åhléns efter jobbet igår och handlade på oss lite grejer.
Det som åkte med hem var: En cleansing milk från Loreal, 2 st läppstift, en matt och en med lite shimmer från Isadora, färgerna var i olika nyanser av rosa och ett schampoo som är återfuktande från Phc, får se hur den funkar mot mitt torra hår!
Efter en snabb timme på Åhléns fullt av frustration för att hitta rätt nyans på stift gick vi till Dinsko och provade på en massa skor för skojs skull, för skojs skull? mm gör inte det för du kommer gå hem med minst ett par, spec när man fått lön haha! och det gjorde jag såklart, det blev ett par svarta fina everyday höst/vinter-skor med ca 7cm klack för 400kr. Åh vad fina skor det finns alltså, hade velat köpa hem alla!

Hoppas det här inlägget blev bra, det finns ingenstans man kan förhandsgranska via telefonen? aja...

xoxo Kaisa

Fredag...IGEN

Kategori: Allmänt

Förra inlägget var lite kaos såg jag nu.. inte ok! Sorry for that. Still learning i guess.
Therese tycker att jag borde bli bättre på att blogga, och det tycker ifs jag också, varför hon sa det tar jag helt på mig skulden då jag sa att hon borde lägga upp min blogg på hennes blogg så jag får fler läsare. HAHA för som ni kanske märker så bloggar jag inte direkt regelbundet. Men jag kom på det sen att jag borde ha en ordentlig blogg först innan jag försöker få nån att rekommendera den. Ni ser, not just a pretty face!
 
Kom precis på ett skämt: Kan inte du suga min kuk? Nej jag är vegetarian. 
Sitter och asgarvar just nu åt bilden i huvudet. Så jävla skön!
Gissa vart inspirationen kom från?
 
xoxo Kaisa.

V38

Kategori: Allmänt

Godmorrn morrn! Whats up, what is up? Sitter på jobbet och kom precis på att jag har glömt min bok (Twilight 2) hemma..!
Jag och Filip håller ju på att träna just nu, men måste ändå erkänna att han är mer dedicated då han springer innan OCH efter jobbet! Om jag skulle springa innan jobbet så ska jag vakna typ halv 6 varje morgon och det har jag ingen lust med haha. Men på kvällarna springer jag ju!
Just nu har jag VÄRLDENS jävla träningsvärk i låren då jag var liiite för entusiastisk på Bodypumpen i lördags! 10kg tog jag i knäböj, och då har jag inte gått på passen på flera månader innan! haha det var skakigt i benen men skönt!
Vi köpte fler fiskar igår oxå! 10 st Kardinaltetror. Bild på akvariet kommer snart!
                                                                                                                               Fråga inte....
 
 
kramkram Kaisa.

Fredag

Kategori: Allmänt


Thank God it's Friday! Eller vad säger ni? Fucking lovely shit!... Nä jag kände bara att nu vill jag göra ett inlägg.
Ja det händer inte så mycket just nu i mitt liv förutom egentligen träning, vårt nya akvarium, vit månad och typ jobb.
Vi ska även försöka planera en resa till Egypten nån gång i november eller början på december. Jag vill sååå gärna åka till ett varmt eller HETT land kommer va så jäkla nice, jag har ju faktiskt sparat en bunt pengar så jag KAN faktiskt resa! #utomlandsvärme
Jag och Filip har skaffat oss ett akvarium som är på 200liter, det är jättefint med många växter, 4 malar och 3 tetror. Även fast det är 7 fiskar så känns det väldigt lite i det stora akvariumet, så i helgen ska vi fylla på med en massa till, längtar!
 
Ikväll ska vi till Filips föräldrar, de firar bröllopsdag så vi ska äta kräftor, hummer och räkor. Hummer har jag aldrig ätit så vi får se vad jag tycker om det. Tjingeling!
 
@kaisakiv 
XOXO Kaisa.